Tapahtunut tähän mennessä (lyhyt versio): Ero ja paluu yhteen -syystä jota en tiedä, ehkä kovin kauas ei osu veikkaus "paremman puutteessa."

Viime lauantaina menin jälleen Lauran luo joskun puoli yhdeksän aikaan. Ketutti jo etukäteen mennä sen luo, sillä olisin mieluummin viettänyt illan parhaassa mahdollisessa (omassa) seurassani, koska joudun koko päivän taistelemaan ranskalaisen insinööritaidon irvokkaan esimerkin kanssa, jotta jossain piireissä kutsutaan myös Renaultiksi. Nyt omien empiiristen tutkimustulosteni perusteella, rellun ja pösön omistajana, voin allekirjoittaa että totuus todellakin on että toimivaa Renaultia saa vain Alkosta ja hyviä ranskalaisia ainoastaan Hesburgerista.

Back to asia, ei siis alunperinkään olisi huvittanut lähteä Lauran luo, mutta jonkin sortin velvollisuudentunteesta päätin sinne mennä iltaani miettimään. Mikä lammas sitä ihminen voikaan olla, kun asettaa toisen tarpeet omiensa edelle? Jossain piiireissä tuota kutsutaan epäitsekkyydeksi, mutta kyllä minä näen sen tyhmyytenä.

Menin siis Lauran luo, ja hän oli punkkulasi kourassa ja selvästi pienessä sievässä. Hän vaikutti yllättävän etäiseltä ja ajattelin että hänellä on aatteet tästä suhteessa samanlaiset kuin itsellänikin. Kumpikaan ei ollut vaan ollut tarttunut hiirenpyydystäjää niskavilloisa kiinni ja nostanut pöydälle. Hitto, taas keskeytyi kirjoittaminen....